Etiketter

mandag 7. mai 2012

Lørenskog og Oslo

Turist i egen by.  Det ble tid til en snartur østover i mai (men ikke tid til gamle klassekamerater denne gangen!).
Søsteren og jeg benyttet fineværet til en tur på operataket.  Ganske imponerende.
Flott utsikt innover hovedstaden, og bak hodet mitt skimtes den nye Holmenkollbakken.

En kan ikke bli annet enn imponert.  Det var faktisk en brukbar spasertur opp "bakken".  Vi misunte ikke han som drev på og pusset "vinduene" i det øverste bygget. (Han skulle vi ha hatt hjemme også!)Og slik er utsikten fra Søster Mathildes gate 5 for tida. Hvis det hadde vært lyd med bildet, ville hørselsvern vært å anbefale.
Her skal det bli flere nye blokker. Salg av leilighetene går visstnok veldig bra.

4 kommentarer:

 1. Operaen er flott. Jeg har bodd her i snart 16 år nå og finner stadig nye flotte steder i Oslo. Så det å være turist i egen by er ikke dumt:-)

  Var på Fornebu/Snarøy for noen uker siden. Der har de fått seg en fin kyststi. Selvfølgelig ikke så naturskjønn som kyststien hjemme, men med høyt siv, masse ender i vannkanten, sol som varmet og strategisk utplasserte benker. Man kunne også få spasere tett inntil rikmennenes private tomter/badestrender på Snarøya og få et lite glimt av herligheten. Ahh!! :-)

  Håper dere får en flott 17. Mai i morgen.

  Hanne

  SvarSlett
 2. Operaen er flott. Jeg har bodd her i snart 16 år, men oppdager noe nytt hele tiden. Det å være turist i egen by er ikke dumt:-)

  For noen uker siden så var jeg på Fornebu/Snarøya. De har fått egen kyststi, ikke så naturskjønn som den hjemme, men med høyt siv, ender i vannkanten, varmende sol og strategisk plasserte benker. Litt "Det suser i sivet" følelse. Dessuten fikk man spasere tett inntil badeplassene til Snarøya's rikmenn og ta i øyesyn herligheten de boltrer seg på.. Ahh!! :-)

  Håper dere får en flott 17. Mai feiring.

  Hanne

  SvarSlett
 3. Mulig du fikk kommentar fra meg 2 ganger. Maskina mi er lunefull og da jeg trykket publiser så bestemte den seg for å gå i "streik". Så da skrev jeg alt på nytt..

  SvarSlett
  Svar
  1. Nok å se på, og selv om det er "min" by, er det mye jeg ikke har sett.
   Nyt mai måned begge to!!

   Slett