Det er 19. juni,
vi har hatt en tøff forsommer, mye regn og vind, og kjøkkenhagen har til tider lidd vondt. Det ser ut som reddikene har likt været, vi høster av dem.
Salaten og dillen er på gang, gulerøttene kommer også bak reddikene.
Sukkerertene litt lenger bort har også tålt været.
Gressløken er finest når den blomstrer, det er luftløken også.
Valmuene bak er flotte i år, bare de får springe ut uten vind og regn.
Og så er hagen klar til såing |
Det skal ikke mer til enn en telefonstolpe og en Clematis!
Denne Gentianaen har overlevd vinteren, og nå venter vi bare på at den skal blomstre igjen.
Til tross for en dårlig sommer har Hortensiaen stått like fin i over en måned. Spørsmålet er om vi greier å overvintre den i denne potta som ikke er til å flytte på.
Mandarinrosa har overvintret i denne potta (under framstikket på balkongen). Sannelig ikke verst når en tar den kalde vnteren i betraktning.
Kjøkkenhagen.
Dill, kruspersille, salat, reddiker (andre runde), gulrot, og bak gulrota er det litt purre som er sådd for seint.
I øverste hjørnet til høyre er sukkerertene.
Det er kjekt å lage salat av egen avling.